spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitatePremii pentru elitele școlare din Târgu Jiu

  Premii pentru elitele școlare din Târgu Jiu

  Ceremonie dedicată elitelor școlare din Târgu Jiu. Autoritățile locale i-au premiat pe cei mai conștiincioși elevi, care au obținut premii și medii de 10 la examene, dar și pe profesorii care și-au adus contribuția la succesul acestora. Evenimentul a devenit deja o tradiție la Târgu Jiu.

  „Felicitări elevilor cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale, celor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar și cadrelor didactice care i-au pregătit! I-am premiat și le-am oferit un spectacol deosebit, pregătit de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, care își începe în acest fel stagiunea 2023 – 2024.
  A fost o ceremonie emoționantă, la care a participat și Denisa Tîlvescu, ambasadorul orașului nostru, campioană mondială la canotaj și cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu.
  Le urăm tuturor succes și le mulțumim pentru modul în care ne reprezintă la cele mai importante competiții din țară și peste hotare!”, a transmis primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: