spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăActualitatePremiu din partea Casei Regale pentru șeful Salvamont Gorj

  Premiu din partea Casei Regale pentru șeful Salvamont Gorj

  Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj și al Salvamont România, a participat la o manifestare organizată de Casa Regală a României. „Seara regală dedicată Curajului Civic“ a avut loc joi, 17 noiembrie, la Palatul Regal din București.

  „Am aproape 40 de ani de salvare montană și am fondat Serviciul Salvamont din Gorj. La un moment dat, colegii din țară au considerat că prin ceea ce am făcut și demonstrat că merit să fiu președintele Salvamont România. A fost și o încununare din partea Casei Regale, pentru activitatea mea și a structurilor Salvamont din România. Am primit o distincție de onoare din partea Casei Regale. Am fost emoționat și încântat. Sunt momente în care vezi că activitatea ta se reflectă în lucruri frumoase și te bucuri de asta“, a spus Sabin Cornoiu la o emisiune de la postul Radio Târgu Jiu.

  „A fost un moment înălțător“


  La manifestare a fost prezentă Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române. Sabin Cornoiu a precizat că a a fost un moment înălțător: „Am considerat că este un rezultat al tuturor salvamontiștilor din România, a întregii activități pe care ei au depus-o, a zecilor mii de acțiuni de salvare pe care le-am avut de când facem salvare montană în România. A fost un lucru frumos și deosebit pentru noi. A fost un moment înălțător pentru noi, ca și simțământ al datoriei împlinite“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: