spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitatePreședinte C.J. Gorj și subprefectul, în localitățile afectate de inundații

  Președinte C.J. Gorj și subprefectul, în localitățile afectate de inundații

  Plouă necontenit în Gorj iar de luni suntem în avertizări continue de inundații și viituri. Mai multe localități au fost afectate de furia apelor. La nivelul Consiliului Județean și a Prefecturii Gorj a fost deja instituit Comitetul pentru Situații de Urgență.

  Ieri, președintele Consiliului Județean Gorj și subprefectul Ninel Muja au fost în zonele afectate de inundații pentru a verifica și a ajuta la remedierea pagubelor produse ape.

  ”Astazi (n.r. ieri) am avut la TISMANA inundații foarte grave în satul CELEI, POCRUIA, TOPEȘTI, VÂNĂTA, RACOȚI dar și pe mai multe pârâuri din celelalte sate.
  După ce luni noaptea am avut ”COD ROȘU” astăzi din nou a trebuit să ne mobilizam și am reușit acest lucru cu ajutorul colegilor mei din Primăria Orașului Tismana, cu ajutorul domnului PREȘEDINTE AL CJ GORJ, POPESCU COSMIN și al domnului SUBPREFECT, MUJA NINEL care au fost prezenți astazi pe teren alături de mine, cu ajutorul domnului DIRECTOR SGA GORJ, VIJULAN CLAUDIU, ISU GORJ, POLIȚIA ȘI JANDARMERIA ORAȘULUI TISMANA, domnilor CONSILIERI LOCALI CIOLACU ȘI POPESCU, voluntari și prieteni.
  Am intervenit cu 7 utilaje( buldoexcavatoare și fandromă), 4 motopompe de mare putere, 1 traker, 2 autospeciale pompieri, 2 tractoare cu remorcă.
  Vreau să mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru ajutorul oferit…vă respect” a transmis primarul localității Tismana, Narcis Remetea.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: