spot_img
19 C
Târgu Jiu
duminică, mai 28, 2023
Altele
  AcasăActualitatePreședintele Directoratului CEO, invitat la simpozion Bankwatch

  Președintele Directoratului CEO, invitat la simpozion Bankwatch

  Reprezentanții organizației de mediu Bankwatch, care a reușit să suspende activitatea carierei Roșia, cea mai eficientă din cadrul CEO, au venit la Târgu Jiu în urmă cu câteva zile pentru a organiza un simpozion, la care a fost invitat să participe chiar și președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan.

  „Se anunțase organizarea unui important simpozion la Târgu Jiu, cu participare internațională și națională. Lista era mai scurtă și figura doar domnul primar de la Motru, care nici dânsul nu s-a prezentat. Care organizații non-guvernamentale din Gorj vin în acest proces de cooperare cu Bankwatch? Chiar sunt interesat de această chestiune. Eu nu am văzut niciun comunicat al organizației cu privire la concluziile simpozionului de la Târgu Jiu. (…) Din informațiile pe care le am, se pare că a existat o invitație la simpozion și pentru președintele Directoratului CEO, dar conducerea Complexului Energetic Oltenia nu a participat și nu din rea credință, ci pentru că de două luni de zile conducerea se pregătește pentru seminarul organizat de Universitatea Petroșani în privința activității miniere, cu ocazia înființării Patromin“, a spus Ion Rușeț, consilier al Directoratului CEO.

  „Am semnale că va fi o acțiune asemănătoare și la termocentrala Rovinari“

   

  Ion Rușeț a avertizat că o acțiune similară ar putea să aibă loc și împotriva termocentralei Rovinari: „Am semnale că va fi o acțiune asemănătoare și la termocentrala Rovinari. Ataci și lovești în cea mai eficientă carieră, care prin programul de restructurare trebuie închisă în anul 2030. Nu era o problemă atât de gravă dacă acțiunea aceasta se întâmpla la Husnicioara, de exemplu, unde există un program de închidere și va fi închisă mai rapid, sau la zona Motru, la Lupoaia, dar a lovit cariera care are cea mai lungă perspectivă de viață este o acțiune bine gândită, în opinia mea, antinațională.

  Sunt mulți băieți deștepți care sunt deranjați de Complexul Energetic Oltenia“, a spus Ion Rușeț la o emisiune la Radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: