spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrima ninsoare la Târgu Jiu. Ce buget este alocat deszăpezirii!

  Prima ninsoare la Târgu Jiu. Ce buget este alocat deszăpezirii!

  Prima ninsoare din Gorj a scos primarii la treabă. La Târgu Jiu primarul Marcel Romanescu susține că baza de utilaje este pregătită să acționeze. S-au alocat sumele necesare pentru deszăpezirea orașului.
  “Suma necesară deszăpezii orașului este stabilită în funcție de necesități. Noi, întotdeauna, ne stabilim anumite limite minime pentru că trebuie să plătim prestatorii pentru activitatea pe care o desfășoară, chiar și atunci când nu ninge. Am avut ani în care am cheltuit în jur de 700 de mii de lei dar am avut și anii în care am ajuns undeva la peste 3 milioane lei. Din acest punct de vedere în doresc o iarnă ușoară pentru a foloși acești banii disponibilizați, la această data, pentru perioada de iarnă, la viitoarele investiții pe care dorim să le realizăm în municipiul Târgu Jiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Și la Tismana se intervine cu promptitudine. Primarul Petre Remeta face apel la cetățeni să nu ezite să ceară ajutorul sau să depună sesizări în caz de urgență. “Intervenim cu 14 utilaje de deszăpezire în orașul Tismana plus 4 utilaje pe drumurile județene și naționale. Vă rog să fiți atenți și vă promit că vom ajunge pe fiecare stradă din orașul nostru în cel mai scurt timp”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: