spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimar în bermude și adidași la inaugurarea iluminatului ornamental al unei biserici

  Primar în bermude și adidași la inaugurarea iluminatului ornamental al unei biserici

  Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, a venit luni seară, în bermude, adidași și în tricou la inaugurarea iluminatului ornamental al unei biserici din localitate. Acesta a fost invitat de către preotul din localitate să susțină o cuvântare în fața a zeci de localnici care erau prezenți la eveniment: „Vreau să vă mulțumesc tuturor! Sunt fericit că sunt în mijlocul cetățenilor din Scoarța. (…) Am spus la început să facem măcar biserica din centru. Când am văzut cât de frumos a ieșit, am zis că, din toată sărăcia Primăriei Scoarța, trebuie să facem anul acesta măcar bisericile de centru. Prima a fost Scoarța, după care a urmat cea din Bobu, unde au venit mulți cetățeni, am zis că urmează Budieni și joi va începe și la Copăcioasa.

  Sunt mândru că biserica de Budieni arată așa. Arată așa și datorită sufletului pe care îl avem. Poate că mulți dintre dumneavoastră veniți și la slujbă. Poate nu într-o măsură așa de mare. Chiar dacă duminica avem alte activități, deși nu trebuie, cred că dimineață putem veni la slujbă. Este ca la un meci de fotbal fără spectatori. Așa și părintele își face datoria (…)

  Primar: „Da, am pupat toate babele“

  Primarul a recunoscut că a pupat toate femeile în vârstă dintr-un sat al comunei de care este mai legat: „Am emoții pentru că sunt înconjurat de dumneavoastră. Ala îmi desfășor activitatea la Primăria Scoarța, înconjurat de oameni, de colegii mei, și așa voi fi cât oi sta în această funcție. Viața merge înainte, se schimbă generațiile și îi așteptăm pe viitori să facă cel puțin cât am putut noi să facem. Cred că s-au făcut multe în Scoarța. Merg la Bobu, mă întreabă și ai mei de acasă «Mă, dar ce ai tu cu zona Bobu?». Nu am nimic, dar sunt oameni care mă respectă. Oamenii în vârstă de acolo îmi zic sărut-mâna, indiferent cine e. Mai zic unii că am pupat toate babele. Da, pentru că merită. Respectul este reciproc“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Tot din saracia bugetului primariei se cheltuie mii de euro pe motorina lunar. Si tot asa au facut cu tabletele iar pe noi ne-am refuzat dupa ce am facut cerere pentru tableta. Sa le dea Dumnezeu exact ceea ce au dat ei. Acum au anuntat ca vin cu pomana electorala la copiii nostri care implinesc 18 ani – intre 350 si 500 lei, dar stam cu buda in fundu gradinii si cu gunoaiele neluate de o luna.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: