spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimar supărat pe drumari, pentru lipsa de reacție rapidă la pericole

  Primar supărat pe drumari, pentru lipsa de reacție rapidă la pericole

  Au fost probleme pe mai multe sectoare de drum, în Gorj, unde vremea rea din aceste zile a pus la pământ copaci de pe marginea drumului. În unele cazuri s-a intervenit rapid, în altele situația ar fi necesitat mai multă implicare.

  În comuna Scoarța, pe un drum intens circulat, arborii de pe marginea carosabilului reprezentau un pericol pentru șoferi. S-a intervenit prin personalul de la primărie, după ce șeful districtului care răspunde de drum a întârziat foarte mult.

  „Intervenție rapidă a personalului Primariei Scoarţa și a organelor de poliție pe DN 67 la decongestionarea drumului în urma prăbușirii unor pomi ca urmare e unei furtuni puternice. Șeful districtului de la Bengești a venit după aprox. trei ore ! ,, foarte rapid „, a transmis primarul comunei Scoația, Ion Stamatoiu.

  Și la Târgu Jiu au fost probleme. În zona CAM, mai multe bucăți din acoperișul unui bloc au fost desprinse de vântul puternic și au ajuns pe carosabil. Localnicii și-au mutat mașinile din parcare, de teamă să nu le fie avariate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: