spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimăria Albeni, executată silit din cauza primarului Stan

  Primăria Albeni, executată silit din cauza primarului Stan

  Primăria localității Albeni este executată silit pentru o datorie de 20.000 de lei către bibliotecara comunei, care a câștigat un proces pentru că a fost concediată abuziv în urma unui conflict cu primarul Stan.

  După ce că s-a demonstrat că femeia a fost victima edilului localității, care nu a ținut cont de lege, primarul a vrut să-i dea doar jumătate din banii stabiliți de instanța de judecată ca drepturi bănești neîncasate pe perioada în care nu a lucrat. Primarul Ionuț Stan a propus Consiliului Local să aloce o sumă de doar 10.000 de lei pentru achitarea despăgubirilor către bibliotecară, dar consilierii au refuzat. Primarul s-a răzbunat pe ei și le-a redus indemnizația. Consilierii au acționat în judecată Primăria și au șanse mari să câștige.

  „Domnul primar nu mi-a mai dat niciun leu“

  „Suma pe care voia să mi-o dea ca despăgubire nu acoperea viramentele către bugetul de stat: CAS, pensie și așa mai departe. Domnii consilieri au solicitat situația reală și nu au aprobat această sumă pentru că nu era legal. În felul acesta, domnul primar nu mi-a mai dat niciun leu și nici nu a făcut aceste viramente“, a spus bibliotecara Marinela Borcan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: