spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn lider de sindicat din minerit este rudă cu Dragnea. A...

  Un lider de sindicat din minerit este rudă cu Dragnea. A postat o fotografie cu un personaj important

  Liderul Sindicatului „Solidaritatea 2013“ de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, este rudă cu Liviu Dragnea. Acesta este originar din județul Teleorman dintr-o localitate aflată la 10 kilometri de comuna de baștină a președintelui PSD. Nicu Bunoaica spune că este rudă după mamă cu Liviu Dragnea. „Sunt de loc de lângă comuna în care s-a născut Dragnea. El este din comuna Saielele, iar eu din Slobozia Mândra. Este o distanță de 10 kilometri între cele două localități. Suntem rudă după mama. Mama lui și cu bunica mea erau rude. Tata lui Dragnea a fost milițian și a fost detașat în comună și s-a căsătorit acolo“, povestește Nicu Bunoaica.

  Fotografie în care apare lângă prim ministrul României

  Nicu Bunoaica a postat, aseară, pe pagina sa de socializare o fotografie realizată în urmă cu patru ani alături de actualul prim-ministru, Viorica Vasilica Dăncilă. „Este teleormăneancă și atunci a candidat la alegerile europarlamentare. A venit în comuna Slobozia pentru o întâlnire cu electoratul. Am postat această poză pentru a le arăta unora care mă contestă că eu cunosc anumiți oameni cu care pot să fac anumite lucruri în beneficiul Complexului Energetic, dar niciodată nu m-am agățat de aceștia, pentru că nu cred că fac bine țării. Nu mă ploconesc în fața lor. Atunci, era în campanie pentru alegerile europarlamentare“.

  „Toate ulițele sunt pietruite“

  Nicu Bunoaică spune că, totuși, s-au achitat de promisiunile făcute oamenilor din zona de unde provine: „În Teleorman, în comunele Slobozia și Saielele, dar și în alte zone, drumurile sunt foarte bune. Toate ulițele sunt pietruite“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: