spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimăria Scoarța vrea să reia serviciile de catering pentru școli

  Primăria Scoarța vrea să reia serviciile de catering pentru școli

  După o perioadă cu probleme în asigurarea serviciilor de catering pentru elevi și apoi o altă perioadă de pauză în livrare, Primăria Scoarța încearcă acum să reia serviciie de asigurare a meselor pentru elevi.

  O licitație în acest sens este programată pe 6 februarie. Contractul vizează servicii de catering – „Suport alimentar care constă în pregătirea, prepararea şi livrarea zilnică a mesei calde pentru preșcolari și pentru elevii din unitățiile de învățământ de pe raza comunei Scoarța”. Bugetul alocat este de 411.699,20 de lei.

  Potrivit documentațiilor, contractul are ca scop servicii de catering – suport alimentar, care constă în pregătirea, prepararea şi livrarea zilnică a mesei calde pentru preșcolari și pentru elevii din unitățiile de învățământ de pe raza comunei Scoarța. Prestatorul trebuie să asigure zilnic pregatirea, prepararea și livrarea mesei calde pentru preșcolari și pentru elevii din unitățiile de învățământ de pe raza comunei Scoarța. Masa caldă va fi adusă zilnic, în recipiente de unică folosință, cu tacâmuri sigilate individual, în funcție de numărul de preșcolari și elevi prezenți la cursuri, în conformitate cu specificațiile din caietul de sarcini, ce face parte integrantă din documentația de atribuire.

  Limita valorică zilnică maximă, pentru suport alimentar în regim catering, pentru un preșcolar / elev, este de 13,76 lei fără TVA. Aceasta cuprinde preţul materiei prime, cheltuielile privind prepararea hranei, ambalarea, transportul şi distribuţia acestora la beneficiarul final. Valoarea totală a contractului nu va depăși suma de 411.699,2 lei fără TVA. -340 porții suport alimentar / zi x 88 zile x 13,76 lei = 411699,2 lei fără TVA. Cantităţile zilnice: 340 porții suport alimentar / zi de curs. Cantitatea totală se va modifica în funcţie de zilele cu activitate școlara și de numărul real de preşcolari / elevi prezenţi în fiecare unitate şcolară . Notă: porții suport alimentar = masa caldă, meniu compus din : -felul I – supe, ciorbe ; -felul II- fripturi la cuptor, la grătar, chifteluțe din legume, ficăței din pui + garnituri și/sau salate și alte mâncăruri. -felul III- un fruct(măr sau banană sau portocală sau pară) -la fiecare porție/meniu se va adăuga chiflă sau pâine integrală în gramaj de max 80 gr. Pentru persoanele cu diferite regimuri alimentare se va adapta meniul zilnic în funcție de recomandarea medicilor și în funcție de alte condiții(religie, etc..) Reprezentantul unității școlare va transmite numărul de porții necesare pentru persoanele în cauza. Porțiile de suport alimentar vor fi pregătite și preparate de către prestator diferențiat în funcție de cicluri de învătământ în cantitățile și conținutul caloric, stabilit prin H.G. 1152 / 2022”, conform Primăriei Scoarța.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!