spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimarii, puși să amendeze pe cine refuză recenzarea

  Primarii, puși să amendeze pe cine refuză recenzarea

  Procesul de recenzare merge extrem de greoi la nivelul județului Gorj. Șefii de la București acuză lipsa de implicare a primarilor și chiar îndeamnă șefii UAT-urilor din Gorj să dea amenzi.

  Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, susține că mai mulți recenzori au renunțat la activitate, când și-au dat seama că nu pot face față muncii desfășurate pentru procesul de recesământ. De altfel, munca în teren este grea, o parte din gorjeni refuzând să se recenzeze. Potrivit autorităților, aceștia riscă amenzi.
  „Nu stăm deloc bine, chiar dacă în perioada de autorecenzare am fost fruntași. S-a primit o adresă de la șeful Institutului Național de Statistică, prin care face apel la primari să se implice mai mult pentru că este activitatea dumnealor. Ei sunt primii interesați de rezultatul acestui recensământ. Pot să dea amenzi pentru neefectuarea recenzării. În această scrisoare trimisă primarilor, președintele INS chiar consemnează acest lucru. Va urma un apel al Prefecturii Gorj să se implice, pentru că termenul de 17 iulie nu va fi prelungit. Cunosc cazuri care nu doresc să se recenzeze. Ei pot fi amendați cu 3000 de lei”, a declarat Marcel Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. OARE PUTONIERUL ASTA IN REZERVA STIE CA PANA ACUM PE LA MINE NU A TRECUT PICIOR DE RECENZOR?PREFECTURA DE CE NU AFISAZA UN NUMAR DE TELEFON LA CARE SA INTREBAM?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: