spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimarul acuzat că a primit șpagă pentru angajarea îi cere explicații denunțătorului

  Primarul acuzat că a primit șpagă pentru angajarea îi cere explicații denunțătorului

  Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, i-a trimis o notificare asistentului medical comunitar, Irinel Cotojman, care a depus o cerere neobișnuită prin care-i cere edilului să-i restituie șpaga pe care i-ar fi dat-o la angajare și, în plus, să îl plătească pentru zilele pe care le-a muncit la construcția vilei primarului din municipiul Târgu Jiu.

  Acesta îi solicită angajatului Primăriei Albeni să răspundă la o serie de întrebări: „Dacă, personal, ați formulat, și ați semnat, o cerere, înaintată la Primăria comunei Albeni, și adresată, personal, primarului comunei Albeni, dl. economist Stan Silviu-Ionuț, prin care să-o solicitați, să vă achite anumite sume de bani.

  Dacă, ați depus, o astfel de cerere, la sediul Primăriei comunei Albeni, vă solicit, să precizați sub ce număr este înregistrată, în Registrul Special, ținut la Primăria comunei Albeni.

  În schimb, dacă, o astfel de cerere nu ați depus-o, și nu ați înregistrat-o, la Primăria comunei Albeni, până la data de 12-05-2021, vă solicit, să precizați, în mod expres, acest lucru, în „nota de relații“. (…)

  De asemeni, dacă, vă asumați, integral, conținutul și responsabilitatea pentru ceea ce, pretindeți că, solicitați, să vi se achite, ca li sume de bani, de către primarul comunei Albeni, economist, Stan Silviu-Ionuț, astfel încât, vă solicit, să precizați, în concret și direct acest lucru, în «nota de relații».

  Deoarece, conținutul cererii respective, a apărut integral, în rețeaua de socializare („FACEBOOK“) dar și în alte mijloace mass media, știrbind , presigiul instituției cu diferite comentarii defavorabile, inclusiv, imaginii Instituției Primarului comunei Albeni, și, știrbind imaginea publică, a primarului comunei Albeni, dl. Stan Silviu-Ionuț, vă solicit, să motivați, și, să explicați, în concret, în «nota de relații», care a fost mecanismul apariției presupusei cereri pe care ați fi adresat-o Primarului comunei Albeni, în rețelele de socializare, și în alte mijloace mass-media, și cine a dat informațiile respective“ (n.r.-am păstrat toate semnele de punctuație din notificarea semnată de primarul din Albeni, care abundă în greșeli).

  Îl acuză de șantaj pe asistentul medical comunitar

  Primarul Stan îi cere să publice de urgență un text pe rețelele sociale: „Dacă, nu dețineți, astfel de dovezi, concrete, și nu vă asumați, conținutul cererii respective, vă solicit, ca de urgență, pe rețelele de socializare, și, în celelalte mijloace media să publicați, de îndată, în termen de 3 zile (de la primirea «notificării») un text, prin care, infirmați conținutul integral al cererii respective, dezicându-vă, de îndată de cererea evocată, dar și de responsabilitatea, penală, sau civilă, care ar putea să decurgă, din asumarea, total nefondată, a solicitărilor, adresate primarului comunei Albeni“.

  La final, primarul din Albeni îl anunță pe cel care l-a demascat că va depune împotriva sa o plângere pentru penal: „Din finalul cererii respective, se desprinde, concluzia, unui veritabil ȘANTAJ, pe care intenționați, să-l practicați, la adresa primarului comunei Albeni, dl. economist Stan Silviu-Ionuț, prin care precizați că, dacă, veți primi, toți banii, solicitați, de la acesta, vă veți da demisia, din funcția pe care, o aveți, în cadrul aparatului primarului comunei Albeni“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: