spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimarul Mușeteștiului are un mesaj special, de Ziua României

  Primarul Mușeteștiului are un mesaj special, de Ziua României

  Ziua Națională a României va fi marcată și în comuna Mușetești. Primăria și Consiliul Local Mușetești, Școala Gimnazială și Căminul Cultural organizează pe 1 Decembrie un program cultural-artistic cu tema „Mândru că sunt român”, cu ocazia Zilei Naționale a României. Pe lângă anunțarea oficială a programului manifestărilor, care s-a făcut, deja, prin toate mijloacele de comunicare, primarul Cosmin Ion Băban are și un mesaj special pentru toți locuitorii comunei Mușetești.
   „1 Decembrie. Se apropie Ziua Națională, ziua în care sărbătorim Marea Unire. Deși am postat programul festivităților și invitația la acest eveniment, aș vrea să vin cu câteva completări. Stimați cetățeni, această zi de 1 Decembrie este ziua în care suntem DOAR români. De ziua noastră, a românilor, nu mai contează statutul social, vârsta, orientarea politică (sau de orice altă natură), nu mai contează dacă suntem în țară sau în afara ei. Singurul lucru care contează este că trebuie să-i cinstim pe cei care au înfăptuit Marea Unire! Cum? Prin unire. Iată de ce vă adresez invitația de a participa la acest eveniment. Iată de ce vă rog să le aduceți la cunoștință tuturor că vrem să sărbătorim Unirea cu unire! Dacă strămoșii noștri au putut atunci, este de datoria noastră să cinstim țara pe care ne-au lăsat-o moștenire, unindu-ne… măcar pentru o zi, Ziua României. Nu invit pe nimeni în mod special, invitația este pentru absolut toți cetățenii comunei, fără nicio deosebire. Iar cei cărora știu, pot, dar nu vor să participe, din motive doar de ei știute, le transmit de pe acum un cordial „La mulți ani, române!” …la urma urmei, sunt tot români și ei.”, a transmis primarului din Mușetești, Cosmin Ion Băban.
  Programul manifestărilor 
  Manifestările vor începe la ora 10,00 cu un montaj muzical în aer liber. Va fi oficiată o slujbă de pomenire și vor fi depuse coroane de flori la monumentul eroilor din fața Primăriei. Elevii Școlii Gimnaziale Mușetești vor oferi, la Căminul Cultural, un spectacol-serbare. De la ora 12,00 este programată o masă festivă, iar de la ora 14,00 un program de cântece oferit de artiști locali.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: