spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimarul Romanescu cere demisia unei directoare de grădiniță

  Primarul Romanescu cere demisia unei directoare de grădiniță

  Autoritățile din Târgu Jiu sunt supărate pe conducerea Grădiniței cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși”, după ce directorul Camelia Bălănescu a împărțit o declarație pe propria răspundere prin care părinților/aparținătorilor legali ai copiilor li se aducea la cunoștință riscul producerii unor evenimente seismice, aspect ce trebuia asumat prin semnătură de către aceștia.

  Actul fusese supus aprobării de către Consiliul de Administrație al unității, însă a fost retras ulterior. Primarul Marcel Romanescu susține că solicitarea este inadmisibilă, grădinița fiind una dintre cele mai moderne din Târgu Jiu.


  „Cer demisia directorului Grădiniței cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși”, Camelia Bălănescu! Situația creată în cadrul instituției, acolo unde părinții au fost puși să semneze o declarație pe propria răspundere în caz de cutremur, este de neacceptat!

  Și sunt motive serioase în acest sens. În primul rând, 3 dintre clădirile în care funcționează creșa și grădinițele administrate de directorul Camelia Bălănescu sunt noi, aici primăria investind sume considerabile. Este vorba despre cea mai moderna creșă din zona Olteniei (zona Debarcader), grădinița cu program normal din zona Lotrului și grădinița din zona Brândușei, iar clădirea din strada 11 Iunie a beneficiat, de asemenea, de investiții importante. De aceea, acțiunea doamnei respective este bizară și nejustificată, mai ales că dumneaei nu a semnalat vreo problemă în acest sens.

  Directorul Camelia Bălănescu nu a respectat recomandările Inspectoratului Școlar de a organiza, în această perioadă, un program special pentru copii, așa cum s-a întâmplat în cazul altor unități de învățământ și a ales să inducă panica în rândul părinților. Aceștia au avut dreptate să se revolte, având în vedere reacția iresponsabilă a conducătorului instituției de învățământ care, în mod evident, nu face față funcției pe care o deține.”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Romanescule,cere demisia întregului CA nu doar a directoarei, căci altfel ești suspect că ai un interes de a pune pe altcineva director. Lucru care este foarte posibil.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!