spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimele demiteri după accidentul de la Jilț

  Primele demiteri după accidentul de la Jilț

  În urma evenimentului care a avut loc în data de 17.01.2023, la Cariera Jilt Sud, Directoratul CE Oltenia a luat act de demisia domnului Gheorghescu Florentin Nicu din funcția de director al Sucursalei Miniere și a decis numirea domnului Paraschivu Ion în aceasta funcție.

  Domnul Paraschivu Ion a deținut anterior funcția de director Direcția Tehnica, director Direcția Producție și director adj. Mecanic în cadrul Sucursalei Miniere, desfășurându-și activitatea în cadrul sectorului minier începand din anul 1990.

  De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din funcția de șef UMC Jilt a domnului Dancau Doru și numirea domnului Vulpe Viorel pe aceasta funcție, precum și schimbarea din funcția de șef al Carierei Jilt Sud a domnului Grecu Sorin și numirea în această functie a domnului Turtoi Tiberiu.

  Domnul Vulpe Viorel a deținut funcția de inginer sef Producție la Sucursala Minieră și, anterior, șef Unitate Mineră Jilț Nord, iar domnul Turtoi Tiberiu a deținut funcția de șef schimb Sector, se arată în comunicatul emis de conducerea CE Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: