spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimul tronson al centurii Municipiului Târgu Jiu va fi inaugurat peste câteva...

  Primul tronson al centurii Municipiului Târgu Jiu va fi inaugurat peste câteva zile

  Segmentul de vest al centurii Târgu Jiului, unde lucrările au fost finalizate, ar urma să fie deschis circulației săptămâna viitoare.

  Un sistem de iluminat a fost montat pe aceste tronson, iar Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a prezentat primele fotografii.

  „Pe sectorul vestic al Variantei Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu a fost finalizat și pus în funcțiune sistemul de Iluminat din zona nodurilor rutiere. Sectorul vestic este pregătit pentru recepția la terminarea lucrărilor, care se va efectua la începutul săptămânii viitoare” transmite DRDP Craiova.

  Lucrările au început în urmă cu zece ani

  Lucrările la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu au început în urmă cu zece ani.

  În anul 2013 era semnat contractul cu firma Collini Lavori (Italia) pentru construirea drumului de centură, iar, în 2018, contractul era reziliat la doar 40% execuție. Noul contract a fost semnat în 2020 cu societatea Secol (Italia) și avea termen de execuție de un an și jumătate. După mai multe amânări, Varianta Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu ajunge, în sfârșit, să poată fi utilizată, acest lucru urmând să degreveze traficul din reședința Gorjului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: