spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateProgramul Festivalului RomânIA Autentică

  Programul Festivalului RomânIA Autentică

  Festivalul RomânIA Autentică-Hobița se apropie de linia de start. Organizatorii anunță că vor fi două zile cu multă muzică bună, cu peste 70 de meșteri și artizani populari.

  Copiii vor avea parte de ateliere de creație și vor învăța tainele meșteșugului direct de la meșteri populari de renume. Multă distracție se anunță și la atelierele pentru copii organizate de Asociația „Educație după Școală” sau de Biblioteca Județeană ”Christian Tell”. Festivalul va avea loc în perioada 22-23 iunie 2024.

  „Cine vrea să învețe cum se cos modelele de pe o ie va putea să facă și acest lucru, fie de la meșteri populari, fie de la un grup de tinere care vor coase special în cadrul festivalului.
  Evident, toate acestea vor fi însoțite de muzică bună și mâncăruri tradiționale.
  Sâmbătă, manifestările festivalului vor începe la ora 17.00, iar duminică la ora 15.00. În ambele zile programul se va încheia la ora 24.00.
  Festivalul RomânIA Autentică Hobița este organizat de Consiliul Județean Gorj, Primăria și Consiliul Local Peștișani, Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj”, transmit organizatorii.
  Evenimentul va fi presărat cu muzică de calitate, pe scenă urmând să urce, artiștii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, dar și maestrul Gheorghe Zamfir și alți invitați.
  Parteneri: „Flori de Ie”, Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, Biblioteca Județeană ”Christian Tell”, Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși Pestișani, Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, Asociația „Educație după Școală”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!