spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateProiect de 13 milioane de lei, semnat pentru Bălănești

  Proiect de 13 milioane de lei, semnat pentru Bălănești

  Primarii gorjeni sunt sprijiniți de parlamentari pentru accesarea de fonduri, în vederea dezvoltării localităților pe care le conduc. Comuna Bălănești va beneficia de un proiect de canalizare. Prin Programul ”Anghel Saligny”, 13 milioane de lei vor ajunge în localitate.

  Contractul a fost semnat, la Ministerul Dezvoltării, în prezența deputatului PSD de Gorj, Mihai Weber, care a ținut să-l felicite pe primarul comunei Bălănești pentru obținerea finanțării.

  „13.245.076 lei pentru Bălănești. Continuăm dezvoltarea Gorjului! Localitatea Bălănești este beneficiara unui amplu proiect de canalizare, în valoare de peste 13 milioane de lei, prin Programul ”Anghel Saligny”. Îl felicit pe domnul primar Ovidiu Pungan pentru realizări și îi doresc mult succes în atingerea obiectivelor pe care și le-a propus”, a transmis deputatul PSD Mihai Weber.
  Pungan este optimist că, în curând, cetățenii vor beneficia de condiții de trai mai bune. „Am semnat cotractul pentru extinderea canalizării. Vom reuși să definitivăm procedura, ne vom apuca de brașamente, pentru ca cetăţenii comunei să beneficieze de acest serviciu. Nu am tras o conductă, prin pământ, doar de dragul de a o avea acolo”, a declarat primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!