spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiect de asfaltare de drumuri într-o comună din Gorj, aprobat prin Programul...

  Proiect de asfaltare de drumuri într-o comună din Gorj, aprobat prin Programul „Anghel Saligny”

  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat 56 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Singurul contract semnat pentru județul Gorj are o valoare de peste 15 milioane de lei și constă în asfaltarea a zece kilometri de drumuri în comuna Dănești.

  „Avem în total 33 de kilometri de drumuri comunale și sătești. Investiția este foarte importantă pentru că sunt pe întreaga rază a comunei Dănești. În fiecare sat vor fi către două – trei drumuri care vor fi asfaltate. Urmează organizarea licitației și începerea lucrărilor, care, cel mai probabil, vor începe de anul viitor“, a spus primarul comunei Dănești, Constantin Paliță.

  Un nou drum către Tg. Cărbunești

  O altă lucrare importantă o reprezintă modernizarea unui drum în lungime totală de 3,5 kilometri, care face legătura între comuna Dănești și satul Floreșteni, din Târgu Cărbunești. Drumul acesta va reduce cu mult distanța dintre cele două localități și va putea fi utilizat chiar și de locuitorii din Târgu Jiu. „Am început lucrările de asfaltare a acestui drum pe o lungime de 900 de metri. Restul asfaltării va fi realizată anul viitor“. a mai spus Constantin Paliță.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: