spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiectul de lege care va permite pensionarea salariaților de la CEO va...

  Proiectul de lege care va permite pensionarea salariaților de la CEO va trece de comisii în această lună

   

  Claudiu Manta, deputat PSD, a declarat că proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii nr. 197/2021 prin care angajații Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor putea să se pensioneze la vârsta de 52 de ani va primi avizele necesare de către comisiile Camerei Deputaților până la finalul lunii februarie: „Această lege de modificare și completare a Legii nr. 197, care poartă denumirea de PLX7/2022 va fi discutată în comisiile parlamentare în luna februarie. Ea trebuie să primească trei avize și un raport. Din cele trei comisii în care trebuia să primească un raport, deja a fost acordat unul din partea Comisiei pentru Egalitate. Mai trebuie să primească aviz de la Comisia de buget-finanțe, Comisia pentru Drepturile Omului și raport de la Comisia de Muncă. Până pe 14 februarie a fost termene de depunere a amendamentelor și sperăm că în cursul luni februarie acest proiect legislativ își va primi toate avizele de la toate comisiile, astfel încât să facem presiuni ca să intre în plen pentru a fi supus votului“, a precizat deputatul Claudiu Manta la o emisiune de la 1 Plus Tv.

   

  Nu se știe când va intra în plenul Camerei Deputaților

   

  Acesta a menționat că va depinde și de celelalte partide cât de repede va ajunge în plenul Camere Deputaților pentru a fi votat: „Mai depinde și de celelalte partide politice cui carte suntem în coaliție ca acest proiect legislativ să intre în plen și să își producă efectele.
  Nu pot să dau u termene pentru că poate să intre în plen după câteva zile de la intrarea în comisii sau după o lună sau două. Nu există un termen în care să meargă spre votul final. Este o chestiune  care ține li de celelalte partide politice“.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: