spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateProiectul de modernizare a Casei de Cultură din Târgu Jiu e gata

  Proiectul de modernizare a Casei de Cultură din Târgu Jiu e gata

  Proiectul de modernizare a Casei de Cultură din municipiul Târgu Jiu a fost finalizat și urmează ca în perioada următoare să înceapă lucrările.

  „Proiectul este finalizat. S-a obținut avizul și de la Ministerul Culturii. Este depus la Compania Națională de Investiții și urmează ca în perioada imediat următoare să se dea ordinul de începere pentru această lucrare“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  „Va fi una dintre cele mai frumoase investiții“

  Primarul Marcel Romanescu susține că proiectul este deosebit și că va fi una dintre cele mai frumoase investiții din Târgu Jiu: „Proiectul este extraordinar. Dacă se va finaliza acest proiect de către compania care a câștigat licitația, va fi una dintre cele mai frumoase investiți realizate în municipiul nostru. Se va reabilita în totalitate Casa de Cultură, inclusiv zona exterioară“.

  Valoarea proiectului este de 4,5 milioane de euro

  Valoarea proiectului de modernizare este de 4,5 milioane de euro, dar suma ar putea fi actualizată, ca urmare a creșterii prețurilor la materialele de construcții.

  Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu Jiu a fost cumpărată, în anul 2018, de către Primăria Târgu Jiu. Clădirea fost cumpărată cu suma de 3,8 milioane de lei. În fapt, primăria a alocat 2 milioane de lei din bugetul local, iar diferența a fost reprezentată de creanţele de recuperat de primărie cu titlul de impozite şi taxe locale. Clădirea se întinde pe o suprafaţă de 2229 metri pătraţi şi cuprinde o sală de spectacole de peste 700 de locuri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!