spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitatePromisiuni pentru târgujienii uitați în noroaie! Se asfaltează străzile din Narciselor

  Promisiuni pentru târgujienii uitați în noroaie! Se asfaltează străzile din Narciselor

  Târgujienii care locuiesc în cartierul Narciselor ar putea scăpa, în sfârșit, de noroaie. Numeroasele sesizări depuse de cetățeni la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu i-au făcut pe edili să promită că zona va beneficia, cu prioritate, de investiții în infrastructura rutieră. Viceprimarul Aurel Popescu spune că lucrările vor începe imediat ce vremea va permite acest lucru.

  Proprietarii de case din zona Narciselor ar putea avea parte de prima stradă asfaltată la aproape 10 ani de când șefii Primăriei Târgu Jiu au pus bazele acestui cartier. Aproximativ 30 de proprietari de case au protestat toamna trecută la ușa primarului Marcel Romanescu, reproșându-i că plătesc taxe și impozite ca la oraș, dar, de fapt, trăiesc ca la sat. Oamenii au cerut să beneficieze de utilități și le-au reproșat edililor că i-au uitat în nămol, în timp ce alte cartiere apărute recent au deja străzi asfaltate.

  „Imediat ce ne permite vremea”

  Viceprimarul Aurel Popescu spune că, începând cu această primăvară, vor demara lucrările mult așteptate. „Zona Narciselor este printre primele zone pe care le avem în vedere vizavi de amenajarea infrastructurii rutiere, în mod special zona de case. Până de curând au fost efectuate lucrări privind partea de canalizare și apă, dar și alte utilități, alimentare cu energie electrică și gaze. Din acest motiv nu s-au putut face aceste lucrări, dar, cu siguranță, imediat ce ne permite vremea, vor începe lucrările de amenajare a infrastructurii rutiere”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: