spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePromovare oferta școlară-Liceul Tehnologic Nr.2

  Promovare oferta școlară-Liceul Tehnologic Nr.2

  Liceul Tehnologic Nr.2 Tg-Jiu este un liceu care aduce plus originalitate prin specializări și satisfacția reușitei prin rezultatele extraordinare în special în ultimul an școlar.

  Pentru că motto-ul lor pornește de la a motiva, a dezvolta aptitudini, atitudini și competențe reale unui absolvent de liceu tehnologic, pe care să-l pregătească pentru piata muncii, implementează programe care susțin practica de specialitate cu agenți economici din țară și străinătate și oferă alternative de formare celor care iubesc învățământul profesional și pe cel dual.

  Așadar sunteți invitați să-l vizitați atât fizic cât și virtual pe site-ul și pagina de Facebook și să vedeți că sunt în pas cu modernitatea și că iubesc creativitatea: Clubul de Robotica UNIOM -câștigător al Premiului al II-lea la Faza Județeană a Olimpiadei de Creativitate Științifică, calificat la Faza Națională te așteaptă să faci parte din echipa sa. Sau, dacă îți plac dezbaterile, te invită la Clubul IMAGO!

  Și, câte altele poți descoperi alături de ei! De la specializări precum protecția mediului, electronică, ospătar-bucătar, mecanic auto, asistent de farmacie.

  Liceul nr. 2, tg jiu Liceul nr. 2, tg jiu

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: