spot_img
6.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePropune schimbarea culorilor de la trecerile de pietoni din Târgu Jiu

  Propune schimbarea culorilor de la trecerile de pietoni din Târgu Jiu

  Consilierul local Armand Landh, de la PSD, propune modificarea culorilor trecerilor de pietoni din Târgu Jiu, pentru a fi mult mai vizibile pentru șoferi.

  „Am depus acest proiect în luna septembrie, dar nu a fost nici până acum introdus pe Ordinea de Zi, deși în acest timp se întâmplă accidente grave și mor oameni pe trecerile de pietoni. Consider că această hotărâre trebuia să fie prioritară. Vrem să părem un oraș modern european, dar, din păcate, la infrastructură suntem cu foarte mult în urmă, chiar și în comparație cu alte orașe similare din România. Trecerile de pietoni sunt slab iluminate, iar vopseaua de la trecerile de pietoni este ștearsă. Am depus acest proiect, tocmai în ideea de a le face mult mai vizibile. Există un model adoptat de multe orașe din România, zebre colorate, ca să se depășească acest model al zebrei cu alb și negru, un tipar folosit în România. S-a dovedit, la nivelul marilor orașe, că zebrele colorate cu verde și roșu au impact mult mai mare vizual“, a spus Armand Landh, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv

  Pericol la trecerile de pietoni

  Consilierul local susține că un real pericol pentru pietoni îl reprezintă parcarea mașinilor până lângă trecerile de pietoni: „Mai este o problemă pe străzile aglomerate, unde se permite parcarea mașinilor până în buza trecerii de pietoni. Nu este posibil așa ceva. Trebuie să te oprești, ca șofer, pentru că nu ai vizibilitate și riști să lovești pe cineva“, a mai precizat Armand Landh.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. La trecerea de pietoni în orașul Tg_Jiu este într-adevăr o mare problemă atit pentru pietoni cit și pentru șoferi deoarece toți se grăbesc, ca pieton am început să alerg pe trecere să nu încurc circulația iar ca șofer trebuie să fiu atent la trotinete la copii care vorbesc la telefon în timp ce traversează și la persoanele care pur și simplu sar pe trecere inconștienți de ce s_ar putea intimpla. Este haos!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: