spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePunct de autorecenzare asistată la Poliția Locală Târgu Jiu

  Punct de autorecenzare asistată la Poliția Locală Târgu Jiu

  Un punct de autorecenzare asistată funcționează în sediul Poliției Locale Târgu Jiu.

  În perioada 14 martie – 15 mai 2022 se desfășoară etapa de autorecenzare din cadrul Recensământului Populației și Locuințelor.

  Târgujienii care doresc să fie sprijiniți de un recenzor pentru completarea chestionarului de recensământ sunt așteptați la punctele de lucru stabilite de autoritățile locale. Unul dintre aceste puncte de lucru este la sediul Poliției Locale Târgu Jiu din Aleea Minerilor, nr. 4, de luni până sâmbătă în intervalul orar 08:00 – 16:00, duminică 12:00 – 20:00.

  „Orice persoană cu reședința obișnuită în România, indiferent de cetățenie, are posibilitatea să utilizeze: autorecenzarea online (folosind orice dispozitiv electronic cu acces la internet) sau autorecenzarea online asistată (ARA), sub îndrumarea unui recenzor.

   

  Avantajele autorcenzării

   

  Autorecenzarea oferă o serie de avantaje, cum ar fi: completarea online, facilă, de oriunde și oricând, fiecare persoană putând să își gestioneze timpul și confortul completării chestionarului de recensământ; persoanele nu mai sunt vizitate acasă de recenzori; protecție și siguranță pentru membrii gospodăriei; o zi liberă plătită pentru persoanele care lucrează.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: