spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateRable scoase la înaintare pentru deszăpezirea Municipiului Târgu Jiu

  Rable scoase la înaintare pentru deszăpezirea Municipiului Târgu Jiu

  Pregătirile pentru iarnă sunt pe ultima sută de metri în toate bazele de deszăpezire din județ. La Târgu Jiu de îndepărtarea zăpezii de pe carosabil se va ocupa societatea Edilitară. Din păcate unitatea aflată în subordinea primăriei nu dispune de toate utilajele necesare fiind nevoie și de un alt prestator. În urma verificărilor, autoritățile au descoperit că mașinile puse la dispoziție de firma contractată nu îndeplineau condițiile impuse.

  “Am fost, azi, în parcul auto amenajat pentru comandamentul de iarnă, de la Târgu Jiu, în care sunt 36 de utilaje, dintre care 14 mici și 22 mari. În urma verificărilor, am respins trei dintre utilajele aduse aici de firmele contractante, care nu îndeplineau criteriile tehnice impuse.

  Atrag atenția prestatorilor, că Primăria Târgu Jiu nu va tolera abateri de la normele stabilite și asumate prin contractele încheiate. Siguranța pe străzile din municipiu și, în primul rând, siguranța cetățenilor, este responsabilitatea noastră, dar și a celor care se oferă să asigure servicii plătite din banii publici. Personal, nu voi accepta derapaje de la normele ce se impun în gestionarea problemelor orașului și cer firmelor contractante, să dea dovadă de corectitudine și responsabilitate”, a transmis viceprimarul Bogdan Bejinaru.

  Pe toată perioada sezonului rece utilajele aflate în așteptare vor toca din bugetul Primăriei Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: