spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateRecepția depozitului ecologic de la POLARIS, realizată în maxim o lună

  Recepția depozitului ecologic de la POLARIS, realizată în maxim o lună

  depozit polaris 1Depozitul ecologic al companiei de salubrizare POLARIS urmează să fie funcțional în mai puțin de o lună. Investiția a demarat în cursul anului precedent, după ce societatea a contractat un credit pentru subsidiara POLARIS Mediu SRL.

  depozit polaris 4Realizarea unei noi celule nu va duce la scumpirea tarifului de colectare a deșeurilor. „Lucrările la depozitul ecologic sunt aproape finalizate, urmând ca în maxim trei săptămâni să facem recepția acestei lucrări, iar noua celulă să devină funcțională. Realizarea depozitului se ridică la suma de aproximativ 1.350.000 de euro, iar această investiție nu va duce la scumpirea tarifelor percepute pentru depozitarea deșeurilor municipale. Ne bucurăm că am reușit să ducem această investiție până la capăt, iar firmele de salubrizare din județul Gorj vor unde să depoziteze deșeurile în mod corespunzător și în următorii ani”, a declarat Luis Ionuț Popa, director comercial POLARIS.

  depozit polaris 3depozit polaris 2Compania a obținut anul trecut un credit de la banca UniCredit în vederea realizării unei a doua alveole la depozitul ecologic din Târgu Jiu. Suma creditată a reprezentat 80% din valoarea investiţiei, restul fiind suportat de către societatea de salubrizare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: