spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateReclamații de tot „râsul” la ITM Gorj. Vezi cele mai ciudate petiții...

  Reclamații de tot „râsul” la ITM Gorj. Vezi cele mai ciudate petiții ajunse pe masa inspectorilor!

  Și-a reclamat frizerul la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj pentru că nu a vrut să-l tundă.  Cererea unui gorjean a stârnit râsul angajaților care din păcate nu l-au putut ajuta în rezolvarea doleanței. Pentru ITM Gorj anul 2018 a fost unul plin de reclamații care mai de care mai ciudate, gorjenii reclamând până și modul de comercializare a pâinii în unele magazine.

  Un gorjean dezamăgit de comportamentul unui angajat dintr-o frizerie a vrut să-și facă dreptate, anunțând autoritățile să facă verificări în privința personalului care a refuzat să-l servească. Din păcate, cererea a ajuns la cine nu trebuie, ITM Gorj având alte obligații de control. O altă femeie a trimis o adresă unității, înștiințând organele de cercetare că pâinea dintr-un magazin este vândută de  angajate „numai la clientela lor”. Nici termenul de muncă la negru nu este cunoscut de unii gorjeni care au transmis autorităților că o societate are oameni care lucrează la negru, dar, de fapt, angajații își desfășurau activitatea pe timp de noapte. În aceiași reclamație inspectorii ITM erau sfătuiți „să o ia peste deal, mai repede” dacă doresc să prindă în fapt o societate care ar duce material lemnos, tăiat ilegal, la Filiași. Pentru toate aceste sesizări, răspunsurile nu au fost cele așteptate de reclamanți.

  Amuzament

  „Cred că depășim 100 de petiții scrise. Sunt foarte multe petiții amuzante. Oamenii au foarte multe neplăceri, și nu le înțeleg că nu e de competența ITM să le rezolve. Ne aduc la cunoștință că nu se înțeleg cu vecinul, etc. Sunt aspecte pe care nu le putem verifica. Le spunem că nu e de competența instituției noastre. Tot ce putem face este să le aducem la cunoștință petiționarilor ce instituție este abilitată să le rezolve problema. Oricum, toate petițiile primesc răspunsuri chiar dacă nu le putem rezolva problema”, a declarat inspectorul șef ITM Gorj George Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Bună ziua aș dori să fac și eu o reclamație la firma SC. Cater.Srl. se lucrează la negru fără contract de muncă la chioșcul de la spitalul Tudor Vladimirescu sau le face contract pe 4 ore și stau 8 ore și le specifică în contract că sunt în probă își bate joc de angajate!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: