spot_img
18.1 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateRegretul lui Sorinel Boza. Candidatul PMP susține că nici acum nu are...

  Regretul lui Sorinel Boza. Candidatul PMP susține că nici acum nu are o hârtie oficială de înlocuire din funcție

  Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a povestit la un post local de televiziune episodul petrecut în urmă cu un an, când a fost schimbat din funcția de președinte al Directoratului CEO. Deși este considerat unul dintre cei mai abili lideri, acesta a mărturisit că a crezut în oamenii care l-au trădat foarte ușor, oameni care la primul semn au trecut într-o altă tabără.

  ”Pot să-mi reproșez că am tinut lângă mine oameni cărora le-am acordat mandat de 200% din partea mea, iar la un moment dat, acei oameni au demosntrat că pot să se schimbe. M-am simțit trădat într-un singur moment, în momentul în care am fost schimbat din poziția de președinte. Eram cu o delegație oficială la Bruxelles, reprezentam Complexul Energetic Oltenia la întâlnirea cu comisarul, aveam discurs de 10 minute pe care trebuia să-l țin. Ajunsesem astăzi la Bruxelles, mă pregăteam pentru a doua zi și în ziua respectivă am fost schimbat, iar a doua zi a trebuit să merg la comisie și să spun că nu mai pot vorbi, că nu mai aveam mandatul de președinte pe care îl avusesem cu o seară înainte, fără să știu ceva, fără să fiu anunțat, fără ca cineva să vorbească cu mine să-mi spună: uite, din motivul că nu ai părul pe dreapta și îl ai pe stânga, nu mai ești tu președinte. Am fost anunțat prin telefoane de la colegi. M-a sunat presa, nici nu știam. Oficial, nici astăzi nu am primit o hârtie. A fost o hotărâre a Consiliului de Supraveghere, care a spus că de astăzi nu mai este Sorin Boza. Dar eu nu am primit extras din această hotărâre, o decizie de înlocuire. Acest lucru mi-l reproșez și poate îl regret: că am întins o mână oamenilor cărora, poate, nu trebuia să le-o întind”, a declarat Sorinel Boza la Tv Sud.

  Boza a mai vorbit și despre încercările contracandidatului său de la PNL, Ion Iordache, de a-l schimba, atunci Iordache fiind președinte la ALDE Gorj. Deși din județ se dorea schimbarea sa cu orice preț, Boza a declarat că a avut susținerea celor de la ADLE de la nivel central, iar efortul depus atunci de Iordache a fost zadarnic. Cei care au reușit să-l îndepărteze de la conducerea companiei au fost liberalii, la scurt timp de la preluarea guvernării.

  Sorinel Boza este primul pe lista de la Senat a PMP Gorj la alegerile parlamentare, care urmează să aibă loc în data de 6 decembrie, 2020. Zona spre care se îndreaptă Boza este aceeași cu cea de la care are și Ion Iordache așteptări, respectiv zone de minerit și energie cu localitățile afectate de aceste activități. Despre Sorinel Boza se vorbește în termeni pozitivi în rândul salariaților, fiind cel care a aprobat, din postura de președinte al Directoratului CEO, o serie de majorări salariale și alte beneficii de care se bucură cei 12 mii de angajați ai companiei, în comparație cu situația actuală din companie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: