spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateRețea de canalizare pentru 5 sate din comuna Plopșoru

  Rețea de canalizare pentru 5 sate din comuna Plopșoru

  5 sate din comuna Plopșoru vor beneficia de rețea de canalizare. În acest sens, autoritățile locale au alocat fonduri pentru întocmirea unui proiect tehnic, obținerea avizelor necesare pentru lucrări și asistența tehnică pe perioada derulării lucrărilor.

  Proiectul tehnic vizează construirea unui sistem de canalizare în satele: Izvoarele, Ceplea, Broșteni, Cursaru și Broștenii de Sus. Bugetul pentru serviciile de proiectare este de peste 380.000 de lei.

  „Obiectul contractului de achiziție publică este reprezentat de serviciile de întocmire documentații, asistența tehnică și verificare proiect tehnic pentru obiectivul de investiții. Valoarea estimată este de 381.500,00 lei fără TVA conform devizului general al investiției suma împărțită în capitolele: Cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică – suma de 381.500,00 lei fără TVA din care: Documentații tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor – 5.000,00 lei fără TVA; Verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție – 4.500,00 lei fără TVA; Proiect tehnic și detalii de execuție – 300.000,00 lei fără TVA; Asistența tehnică din partea proiectantului –72.000,00 lei fără TVA;”, conform Primăriei din Plopșoru, una din cele mai întinse comune din județul Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: