spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateReținută după ce a fost prinsă furând de la locul de muncă

  Reținută după ce a fost prinsă furând de la locul de muncă

  O angajată a Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj a fost prinsă, de superiorii săi, cu mai multe produse alimentare, însușite din bucătăria centrului în care își desfășura activitate. Femeia a ajuns în arest, iar conducerea DGASPC Gorj a decis desfacerea contractului de muncă.

  „În dimineața zilei de 28.12.2021, șeful unui centru social din orașul Târgu Cărbunești, printr-un referat, a adus la cunoștința conducerii instituției, faptul că o angajată și-ar fi însușit mai multe produse alimentare din bucătăria centrului.Imediat, în dimineața aceleiași zile, conducerea DGASPC Gorj, a sesizat organele de cercetare penală (Parchetul de pe lângă Judecătoria TârguCărbunești) și a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară,comisie care în aceeași zi a procedat la audierea mai multor persoane printre care și angajata acuzată. Aceasta și-a recunoscut fapta, drept pentru care comisia, prin raportul întocmit, a propus desfacerea contractului individual de muncă. Directorul general al instituției a dispus , de îndată, desfacerea contractului individual de muncă al angajatei, începând cu data de 29.12.2021. „Nu admitem astfel de fapte, toleranța fiind zero față de cei care le săvârșesc”, a declarat directorul general al instituției, Laurențiu Diaconescu.

  Inspectoratul de Poliție Gorj a transmis că în acest caz se fac cercetări.
  „La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, o femeie, de 52 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
  Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în seara zilei de 26 decembrie a.c., femeia, angajată a unui centru pentru copiii în dificultate, din orașul Târgu Cărbunești, și-ar fi însușit mai multe produse alimentare din bucătăria unității.
  Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști.
  În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: