spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateRotaru mai mult în concediu decât la muncă

  Rotaru mai mult în concediu decât la muncă

  Marian Rotaru nu știe cu ce se ocupă Direcția de Protecție Socială. Transferat de la Direcție de Patrimoniu, șeful din primărie a cerut să i se pună la dispoziție legislația pe baza căreia funcționează DPPS Târgu Jiu. Rotaru a avut timp să lectureze, de la mutarea sa fiind mai mult în concediu de odihnă.

  Marian Rotaru și-a început activitatea la DPPS Târgu Jiu cu o mare pauză. Pentru că în anii trecuți nu ar fi beneficiat de concediu de odihnă, șeful de direcție a profitat de ocazia de pe urma transferului pentru a face un repaus prelungit. „Domnul Rotaru a fost, în mare parte, în concediu, inclusiv acum. I-am făcut rechemare din concediul de odihnă pentru a putea fi evaluat. Cele câteva zile în care a fost în activitate i-am pus la dispoziție legislație, să vadă cu ce se ocupă Direcția de Protecție Socială, având în vedere că dumnealui venea dintr-o activitate cu alt specific”, a declarat directorul DPPS Târgu Jiu Alina Toader.

  Rotaru pe făraș?!

  Între timp municipalitatea se pregătește să-l evalueze și pe Marian Rotaru. Edilul Marcel Romanescu susține că transferul de la Direcție de Patrimoniu la cea de Protecție Socială a fost benefic deoarece încasările în parcarea de la Rodna au crescut. „Domnul Marian Rotaru este transferat în acest moment pentru o perioadă de șase luni de zile pe postul doamnei Alina Toader, însă domnul director Rotaru va fi evaluat în perioada imediat următoare. Postul de director adjunct al DPPS este vacant, numai că este ocupat temporar de domnul Rotaru. Evaluarea se face doar pe anul anterior, pentru activitatea de director al Direcției de Patrimoniu. O să ajungem cu evaluarea și la domnul Rotaru. O să aflați zilele următoare. De când a fost schimbat de la Direcția de Patrimoniu s-au schimbat anumite lucruri, În momentul de față se vede o evoluție corectă a modului în care este administrată Parcarea Rodna. Nu am mai avut nici cifre rotunde, nici sumele pe care le avusesem în perioada respectivă. E o creștere substanțială. Surprinzător, de data aceasta nu mai sunt două sau trei zile în care să apară aceleași încasări. Cred că media încasărilor zilnice este undeva la 1.800-1.900 de lei”, a declarat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: