spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateRudele pacienților internați în spital nu respectă programul de vizitare și de...

  Rudele pacienților internați în spital nu respectă programul de vizitare și de ridicare a pachetelor

   

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu susțin că o parte dintre aparținătorii pacienților internați nu respectă regulile de vizitare și de ridicare a pachetelor care sunt în vigoare din toamna anului trecut.

  „Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu transmit aparținătorilor rugămintea de a respecta Programul de ridicare a pachetelor.

  Programul este afișat la intrările în unitate, mai exact la poarta unității medicale și este următorul: de luni până duminică, în intervalele orare 08:00 – 09:00, 11:00 – 12:00 și 19:30 – 20:30.

  Apelăm la bunăvoința aparținătorilor și sperăm să conștientizeze că nerespectarea acestui program poate duce la perturbarea activității personalului de pe secții, dar și la diminuarea timpului alocat îngrijirii pacienților și a timpului destinat procesului de curățenie și dezinfecție.

  Menționăm că în contextul situației generate de pandemia COVID-19 vizitele se pot efectua la pacienții în stare critică/severă și sunt permise numai cu acordul medicului curant/medicului de gardă care stabilește momentul când pacientul poate fi vizitat.

  Începând cu data de 18.09.2021 s-a aprobat suspendarea programului de vizită pentru aparținătorii pacienților internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu până când situația epidemiologică va permite revenirea la programul normal de vizită“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: