spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateS-a semnat contractul pentru construirea de noi blocuri în Târgu Jiu

  S-a semnat contractul pentru construirea de noi blocuri în Târgu Jiu

  Autoritățile din Târgu Jiu au semnat contractul pentru finanțarea noilor blocuri ce vor fi ridicate în Târgu Jiu. Este vorba despre 33 de milioane de euro.

  100 de noi locuințe vor fi ridicate în cartierul Narcise cu finanțarea obținută din PNRR. Terenul de execuție al lucrărilor este de doar 3 ani.

  „Am semnat astăzi, la București, contracte de finanțare prin PNRR în valoare de peste 33 de milioane de euro!
  Este vorba despre lotul de 70 de blocuri pe care le construim în strada Marin Preda, dar și de reabilitarea unor blocuri din municipiu și implementarea unui sistem de monitorizare și control parcări publice, care cuprinde și stații de încărcare.

  Este o sumă mare, iar firmele din domeniul construcțiilor vor avea mult de lucru începând din acest an. Construim 100 de blocuri noi, prinzând aici proiectul cu cea mai mare valoare prin PNRR, dar avem și alte blocuri și clădiri publice care vor fi reabilitate energetic.”,a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Liber la licitații!

  Edilul invită la licitațiile ce se vor organiza pentru aceste investiții, firmele de profil din Târgu Jiu.
  „Încurajăm societățile de profil din Târgu Jiu să participe la licitațiile ce se vor organiza, pentru ca acești bani să rămână în Gorj, să se regăsească în salariile angajaților din județul nostru. Încurajăm, de asemenea, tinerii, să depună dosare pentru obținerea de locuințe, pentru că acestea vor fi noi, moderne, iar costurile cu energia vor fi aproape inexistente”, a mai transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: