spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateS-a stabilit cauza decesului bebelușului în vârstă de o lună

  S-a stabilit cauza decesului bebelușului în vârstă de o lună

  Medicii legiști au stabilit cauza decesului bebelușului în vârstă de o lună care a murit la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

  „Potrivit reprezentanților Serviciului de Medicină Legală Gorj, rezultatul necropsiei a arătat că decesul sugarului a fost cauzat de o insuficiență cardio-respiratorie acută care a apărut ca urmare a unor malformații congenitale la nivelul intestinului subțire și intestinului gros, în evoluție cu o peritonită“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Bebelușul a fost adus în stop cardio-respirator

  Bebelușul în vârstă de numai o lună a fost adus miercuri dimineață de părinți la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, bebelușul a murit.

  „În cursul dimineții, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie.
  Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul“, a transmis conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!