spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateSancțiuni după parcarea de la Poarta Sărutului

  Sancțiuni după parcarea de la Poarta Sărutului

  Un agent și un paznic din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu sunt cercetați disciplinar după incidentul de la Poarta Sărutului. Mașina unui ilfovean, parcată chiar în fața operei brâncușiene, a dus la izbucnirea scandalului. În timp ce șoferul a fost amendat cu suma de 290 de lei, angajații din subordinea Primăriei sunt așteptați cu o notă explicativă în fața unei comisii de disciplină.

  Cel care a făcut poza a fost chiar primarul Marcel Romanescu. Edilul susține că mașina a staționat acolo suficient timp cât să-i facă poză. În preajmă nu a fost niciun angajat al Poliției Locale ceea ce l-a contrariat pe Romanescu. Acesta i-a amenințat din nou cu desființarea pe cei răspunzători de situație. „Inadmisibil! Trecând peste lipsa de bun simț a individului din imagine, observ că cei de la Poliția Locală Târgu Jiu nu au înțeles nimic din ceea ce ar fi trebuit să devină instituția după reorganizare. Doi polițiști sunt lângă operele brâncușiene din parc, la numai câțiva metri de această mașină. Ar fi trebuit să intervină imediat! Aștept raportul directorului Poliției Locale referitor la acest incident.  Dacă instituția nu se dovedește eficientă, putem renunța la ea definitiv. Nu accept să cheltuim sume importante de la buget pentru oameni care nu-și fac treaba! Asemenea scene nu-și au locul în municipiul Târgu Jiu, iar Poliția Locală va rezolva problema, sau riscă desființarea!”, i-a amenințat Romanescu.

  Critici

  În schimb, opoziția din Consiliul Local Târgu Jiu a criticat strategiile primarului. Aceștia îl găsesc pe Romanescu la fel de responsabil, pentru acest incident, ca pe agenții Poliției Locale.” Această poză denota „BUNA” administrare a Municipiului Târgu-Jiu…nu contestă nimeni nesimțirea celui care și-a parcat așa mașina și acest individ ar trebui amendat imediat, dar în același timp…repet…această imagine arată exact modul în care este condus orașul în acest moment. În ultima perioadă, actuala administrație publică locală s-a lăudat doar cu vorbe și cu nimic concret. Până în prezent au venit polonezii doar prin poze, că în teren nu se vede nimic, s-a construit o parcare în zona Spitalului de pe Tudor Vladimirescu, la fel doar pe hârtie, și au ajuns, ca în anul 2021, să se laude cu 100 de m de asfalt turnați pe o pasarelă, în care ar trebui să se investească mult mai mult…despre PUG nimic, despre câinii fără stăpân nimic, despre lucrările începute și neterminate la fel nimic. Despre numirea unor oameni prin consilii de administrație și adunări generale…ce să mai zicem„ a transmis Luis Popa.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Romanescu a punctat bine: problema este la cei din Politia Locala care nu au actionat eficient, de fapt nu au actionat deloc. Ce vina are Romanescu, sau ce treaba are modul de administrare al orasului cu faptul ca un individ a parcat o masina pe trotuar in fata Portii? Pentru asta sunt platiti politistii locali, sa se ocupe de astfel de cazuri. O masina parcata pe trotuar nu arata modul in care este condus orasul. Este o aberatie, o tampenie sa spui asa ceva. Cand o sa avem un primar PSD la tg-jiu, eu personal o sa imi parchez masina exact ca in poza, si apoi o sa comentez si eu „”buna” administrare a municipiului tg-jiu. Invidiosii vor gasi intotdeauna un motiv sa critice pe altii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: