spot_img
Altele
  AcasăActualitateScrisoarea impresionantă primită de un medic neurochirurg de la spitalul din Târgu...

  Scrisoarea impresionantă primită de un medic neurochirurg de la spitalul din Târgu Jiu

  O scrisoare emoționantă a fost primită de către medicul neurochirurg Dragoș Coldușu, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, de la o pacientă pe care a operat-o. Femeia i-a adus mulțumiri medicului și a semnat scrisoarea cu patru inimioare, reprezentând pe cei patru membri ai familiei sale.

  Pacienta a dorit, prin intermediul scrisorii, să-și arate stima față de medicul care a operat-o. „Încă de când v-am cunoscut m-ați oferit încredere. Sunteți binecuvântat de Dumnezeu. Consider că multe persoane aflate în suferință au nevoie de d-voastră și vă felicit pentru eforturile depuse“, se arată în scrisoarea care este semnată cu inimioare de la toată familia.

  „Satisfacția nu se poate exprima în cuvinte și asta e cea mai bună motivație“

  Medicul neurochirurg a transmis că mesajele de acest fel reprezintă cea mai importantă satisfacție: „Când primești mesaje de apreciere, pline de fericire, entuziasm si căldură, îți dai seama că ești pe drumul cel bun și că este important să mergi mai departe tot așa. Mai mult decât atât, atunci când, prin munca ta, iei parte la destinul pacienților, le schimbi viața în bine, satisfacția nu se poate exprima în cuvinte și asta e cea mai bună motivație. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, doamna Spînu Mihaela!“, este mesajul medicului Dragoș Coldușu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: