spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSDN Târgu Jiu intervine pe un drum făcut praf!

  SDN Târgu Jiu intervine pe un drum făcut praf!

  Drumul național DN67 B ce străbate patru județe din România va fi reabilitat, pe porțiunea din Gorj, de Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu. Tronsonul se prezintă într-o stare deplorabilă fiind plin de gropi și denivelări.

  Drumul nu a mai fost reabilitate de trei decenii. Acum, o nouă licitație este în desfășurare, însă, pentru a trece cu bine peste sezonul rece se vor face mici cârpeli. DN67 B Scoarţa-Drăgăşani-Piteşti a fost cel mai folosit instrument electoral, de-a lungul anilor.

  Politicienii gorjeni, ai mai multor formațiuni politice, s-au lăudat ani la rând cu reabilitarea tronsonului. Din păcate nimeni nu a făcut nimic și drumul a ajuns într-o stare deplorabilă. Cum zona dintre Târgu Cărbunești și Licurici este un adevărat pericol pentru conducătorii auto, reprezentanții SDN Târgu Jiu vor efectua lucrări în perioada următoare.

  “Știm cu toții că în trecut a fost ținută o licitație, care a fost câștigat de un consorțiu de firme. Amplasamentul a fost predat de către Secția de Drumuri pentru reabilitare totală, însă, ulterior, firmele nu au mai executat lucrarea pentru că una dintre ele a intrat în insolvență. A fost reluată licitația, acum este în curs de desfășurare. Din păcate porțiunea cea mai afectată din acest drum este pe județul Gorj. Vorbim în special de zona ce face legătura între Cărbunești sat și Licurici. E o suprafață de vreo 3 km ce intra în reabilitare. Cei de la Drumuri vor încerca să repare câte ceva. E clar că va dura până ce se va termina licitația. Știti cum e cu licitațiile, poate se contestă ceva și ajungem în vară”, a declarat Marcel Iacobescu, prefectul de Gorj. Atât primarii cât și șoferii care tranzitează zona susțin că este nevoie urgență de intervenție, chiar dacă zona cu problem este semnalizată, noaptea oricând se poate întâmpla o tragedie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: