spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe cere folosirea termocentralei pe gaze de la Chișcani

  Se cere folosirea termocentralei pe gaze de la Chișcani

  Complexul Energetic Oltenia deține deja o termocentrală pe gaze naturale, care ar putea să fie folosită. Prin urmare, ar avea deja posibilitatea să utilizeze o capacitate existentă. Potrivit sindicaliștilor din Complexul Energetic Oltenia, ar fi mai la îndemână punerea în funcțiune a grupurilor pe gaze naturale de la Termocentrala Chișcani, județul Brăila, decât construirea unor capacități noi.

  Este opinia lui Marius Cătălin Berca, sindicalist la Unitatea Minieră de Cariere Jilț. Acesta a precizat că de peste un deceniu termocentrala de la Chișcani nu este folosită și nimeni nu răspunde pentru acest lucru.

  „Nu știu de ce nu se ține cont de faptul că la nivelul Complexului Energetic Oltenia există deja grupuri pe gaze naturale și nu sunt folosite. Este vorba de termocentrala pe gaze naturale de la Chișcani, județul Brăila. Nu are logică să nu folosești o capacitate existentă și să începi ceva de la zero. Mai repede pornești ceva existent, decât să aștepți ani de zile după o investiție nouă”, a declarat Marius Cătălin Berca, sindicalist la Unitatea Minieră de Cariere Jilț, din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!