spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe deschide încă un centru de vaccinare

  Se deschide încă un centru de vaccinare

  Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va redeschide luni, 11 octombrie, Centrul de Vaccinare din cadrul unității medicale. „Menționăm că la acest centru se vor putea vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu-Jiu. Spitalul asigură personalul vaccinator corespunzător, iar Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 08:00 – 15:00. Centrul de vaccinare a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu-Jiu de pe strada Progresului.
  Medicii coordonatori ai centrului vor fi Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  73% dintre medicii angajați la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat, iar dintre asistenții medicali, 62% au ales și ei să se imunizeze împotriva COVID-19. „De asemenea, 48% dintre infirmierii angajați la SJU Târgu-Jiu s-au vaccinat. Personalul TESA al unității medicale este vaccinat în proporție de 42%, iar personalul de la curățenie, în proporție de 23%.
  Vaccinul este sigur, eficient și cea mai scurtă cale spre întoarcerea la normalitate!“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!