spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe schimbă operatorul de salubritate din Gorj

  Se schimbă operatorul de salubritate din Gorj

  Colectarea selectivă a deşeurilor, la control

  Operatorul de salubritate BCA VIO SERVICE nu va mai ridica deșeurile menajere din localitățile județului Gorj. ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ÎN DOMENIUL SERVICIILOR PUBLICE DE SALUBRIZARE (ADIS) GORJ a decis să încheie o înțelegere cu societate Polaris Holding, care ridică deșeurile din municipiul Târgu Jiu.

  „De săptămâna aceasta, va expira contractul cu firma de la Severin, iar în urma Adunării Generale care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni s-a stabilit să nu se mai continue contractul cu această firmă și, începând cu 28 iunie, firma de salubrizare care se va ocupa de ridicare deșeurilor din județul Gorj va fi cea care își desfășoară activitatea în Târgu Jiu. Este vorba de Polaris Holding“, a spus Luis Popa, directorul Serviciului pentru Gestionarea Deșeurilor din cadrul Consiliului Județean Gorj.

  Prețurile vor rămâne nemodificate

  Prețurile nu se vor modifica, dă asigurări Luis Popa: „Prețurile vor rămâne la fel. Este vorba de o taxă de 8 lei/persoană/lună, iar firma își va desfășura activitatea în 40 de localități, 38 de comune și două orașe, Tismana și Rovinari.
  Contractul se va încheia pe un an de zile, sau până la finalizarea licitației“ a mai declarat Luis Popa.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: