spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateCEO înlocuiește toaletele la sediul Sucursalei Miniere Târgu Jiu

  CEO înlocuiește toaletele la sediul Sucursalei Miniere Târgu Jiu

  Complexul Energetic Oltenia a luat decizia a de a aloca fonduri de urgență pentru a achiziționa articole sanitare pentru sediul Sucursalei Miniere din Târgu Jiu.

  Au existat nemulțumiri din partea salariaților cu privire la starea toaletelor. Astfel, vor fi înlocuite wc-urile și chiuvetele vechi. Potrivit reprezentanților Complexului Energetic Oltenia sunt vizate toaletele din clădirea Sucursalei Miniere, situată vizavi de Prefectura Gorj. Conform caietului de sarcini întocmit pentru achiziția wc-urilor, șefii vor să păstreze condiții sociale normale, pentru ca salariații să își poată desfășura activitatea. Aceste obligații sunt asumate și în contractul colectiv de muncă.

  Nemulțumiri au fost și în rândul personalului din carierele miniere cu privire la condițiile sociale. Este vorba de starea vestiarelor și a băilor, unde nu au mai fost realizate investiții de mai mult timp. Echipamentele se degradează rapid, având în vedere numărul mare de salariați. De altfel, Directoratul Complexului Energetic Oltenia a dispus anul trecut constituirea unei comisii condusă de consilierul Ion Rușeț, care a verificat condițiile sociale din carierele miniere. A fost întocmit un raport care a fost prezentat conducerii companiei. Daniel Burlan a anunțat, la vremea respectivă, că vor fi alocate, treptat, fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor sociale, în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: