spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe toarnă asfalt în zona Plopilor

  Se toarnă asfalt în zona Plopilor

  În cartierul Plopilor a început să se toarne asfalt. Zona aflată în reabilitare a creat nemulțumiri în rândul cetățenilor prin ritmul de lucru al muncitorilor. Autoritățile susțin că dacă vremea va permite lucrarea va fi gata în curând.

  Lucrarea este efectuată de societatea Edilitara, societate aflată în subordinea Consiliului Local. „Se toarnă asfalt în cartierul Plopilor, continuându-se pregătirea șantierului pentru perioada de iarnă. Profităm de vremea bună și ne îndreptăm cu pași repezi spre finalizarea acestui proiect mare, care prevede modernizarea întregului cartier, schimbarea și modernizarea sistemului de canalizare, reconfigurarea parcărilor, reamenajarea spațiilor verzi și modernizarea străzilor și aleilor”, a transmis Marcel Romanescu.

  În zona, localnicii se plâng că ritmul lucrărilor nu este cel dorit. Ba mai mult, copacii au fost înlocuiți cu gazon, ceea ce nemulțumește parte din populație. „Domnule primar, Aleea Plopilor nu mai are niciun plop. Aproape că nu mai are copaci. Bine că au fost mutate trotuarele. Vom putea merge pe la umbra blocurilor în zilele toride. Putem spera că se vor planta și câțiva copaci…măcar de decor? Spatiile verzi cu gazon vor avea iarba uscată în verile secetoase și nu surse de oxigen și de răcoare. Altfel, pare o bună organizare a spațiului”, a transmis o târgujieancă edilului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!