spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateȘedință a Consiliului Local Albeni, păzită de poliție

  Ședință a Consiliului Local Albeni, păzită de poliție

  politie albeni 1Primarul comunei albeni, Ionuț Stan, a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local, care s-a desfășurat, duminica trecută, în incinta Căminului Cultural. Doar un singur proiect de hotărâre a fost pe ordinea de zi, și anume diminuarea indemnizației consilierilor locali la 2 % din salariul primarului. Doar trei consilieri au fost prezenți la ședință, dar, în schimb, aproximativ 100 de localnici au asistat la ședința Consiliului Local.

  Doar trei consilieri au participat la ședință, care, astfel nu a avut cvorumul necesar pentru a se desfășura. Cu toate acestea, primarul comunei Albeni a luat cuvântul și s-a adresat cetățenilor prezenți: „Azi, la ședința extraordinară a Consiliului Local, aveam pe ordinea de zi un proiect privind diminuarea indemnizației consilierilor la 2%. Cu majorarea de 30%, fiecare consilier o să primească 72 de lei, adică 24 de lei pe oră. Eu nu știu care dintre care noi primim 24 de lei pe oră. Cu cei 50 de lei economisiți se rectifica bugetul local și se făcea prevederea pentru proiectul privind restaurarea picturii de la biserica din satul Bolbocești”.

  Conflict între un consilier și câțiva cetățeni

  politie albeni 2Spiritele s-au încins, după ce așa-zisul președinte de ședință, Valeriu Iosu, care nu era statutară a intrat într-un conflict cu câțiva cetățeni, care s-au apropiat de el și i-au cerut să plece. Doi polițiști și-au făcut apariția, pentru a aplana conflictul. Conflictul dintre primarul Ionuț Stan și consilierii locali a apărut după ce aceștia au aprobat acordarea unei indemnizații de 5% din salariul primarului, în timp ce acesta voia un nivel de doar 1%. La final, primarul a spus că locuitorii comunei Albeni se vor organiza și vor strânge semnături pentru demiterea Consiliului Local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: