spot_img
14.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateȘeful de la Complexul de Îngrijire Suseni a fost demis din funcție

  Șeful de la Complexul de Îngrijire Suseni a fost demis din funcție

  suseni-centruȘeful Complexului de Îngrijire și Asistență de bătrâni de la Suseni, Stelian Luca, a fost demis în urma unei dispoziții emise de către directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, după ce un bătrân de 85 de ani s-a autoincendiat în mod accidental.

  Într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Gorj se reproșează modul în care s-a reacționat în urma acestui eveniment: „După producerea incidentului, implicarea persoanelor responsabile din cadrul CIA Suseni, s-a dovedit deficitară prin raportare la procedurile de notificare a instituțiilor cu atribuții de intervenție în astfel de situații”. De asemenea, comisia de verificare a cazului a constatat o serie de nereguli. „Comisia constituită la nivelul Consiliului Județean Gorj prin dispoziția Președintelui CJG, în vederea efectuării unei cercetări administrative cu privire la modul de respectare a standardelor minime de calitate pentru serviciile sociale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, a constatat o serie de deficiențe cu privire la activitatea de supraveghere, pe fondul neasigurării de către conducerea complexului a condițiilor de ordin preventiv, necesare evitării incidentelor de acest tip“, se arată în comunicatul Consiliului Județean Gorj.

  A suferit arsuri pe 35% din suprafața corpului

  Un bătrân, în vârstă de 85 de ani, a ajuns atunci la spital, în stare gravă, după ce a luat foc. Totul s-a întâmplat după ce bătrânul a încercat să desfacă o pungă de pufuleți cu un chibrit aprins. Plasticul s-a topit, a căzut pe hainele bătrânului și acesta a fost cuprins de flăcări. El se află, în stare gravă, la un spital din Pitești, având arsuri pe 35 % din suprafața corpului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: