spot_img
19.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateSiguranța alimentelor încălcată, amenzi pe măsură

  Siguranța alimentelor încălcată, amenzi pe măsură

  Un supermarket din Târgu Jiu a fost amendat de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj, pentru depozitarea neadecvată a unor produse alimentare. „Băuturile alcoolice și răcoritoare, apa minerală, uleiul, zahărul și ciocolata erau amplasate în afara spațiului de depozitare, sub acțiunea directă a razelor solare, la temperaturi necorespunzătoare“, au transmis reprezentanții DSVSA Gorj.

  Un alt magazin alimentar a fost sancționat cu 10.000, de lei pentru depozitarea nesectorizată a unor produse alimentare congelate (carne de pasăre lângă legume) și depozitarea necorespunzătoare a unor băuturi alcoolice și răcoritoare (așezate direct pe paviment, în fața magazinului), iar vitrina frigorifică nu era prevăzută cu termometru pentru monitorizarea temperaturii de depozitare a produselor alimentare.

  De asemenea, un fast-food din Târgu Jiu a fost amendat de inspectorii sanitar veterinari cu 10.000 de lei, pentru desfășurarea activităților de fast-food și catering în spații neaprobate sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: