spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateSindicatele din CEO solicită reglementarea prețului la energie electrică

  Sindicatele din CEO solicită reglementarea prețului la energie electrică

  Reprezentanții sindicali ai Federației Naționale Mine Energie (FNME) solicită reglementarea prețului la energie electrică.

  „Cerem reglementarea prețului la energie, deoarece plafonarea care s-a impus este o pseudomăsură, deoarece plafonez prețul la energie dar, în același timp, tot din banii mei, din taxe și impozite, tu plătești o plafonare la niște băieți care câștigă zeci de miliarde de lei. Cerem acest lucru, deoarece de ceva timp piața de energie din România nu funcționeză. Am ajuns în piața de energie ca unii băieți să aibă profituri mai mari decât în comerțul de armament mondial ilicit“, a spus Dumitru Pârvulescu, președintele FNME.

  „Vom avea probleme destul de mari“

  Pîrvulescu avertizează că, la iarnă, vor exista probleme în asigurarea energiei electrice: „Peste puțin timp va veni iarna și vom avea probleme destul de mari. Dacă pe perioada verii, colegii noștri din Bulgaria, care produc energie pe bază de cărbune, au fost binevoitori să ne dea energie, iarna nu știu dacă se va mai putea acest lucru“, a mai precizat Dumitru Pârvulescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: