spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSoceram a început construcția fabricii de BCA la Târgu Cărbunești

  Soceram a început construcția fabricii de BCA la Târgu Cărbunești

  Firma Soceram a început construcția celei mai mari fabrici de BCA din Romania. Aceasta va funcționa în localitatea Târgu Cărbunești – Gorj, unde va genera locuri de muncă pentru localnici.

  Viitoarea fabrică va avea o capacitate de producție de până la 1.500 de metri cubi pe zi și este cea de-a treia unitate de producție de BCA a societății. Astăzi, la Tg Cărbunești, în prezența autorităților locale și județene, s-a pus piatra de temelie a viitoarei investiții. Președintele Consiliului Județean Gorj speră ca exemplul să fie urmat și de alți antreprenori:

  „Suntem, astăzi, martorii unui moment important, nu numai pentru orașul Târgu Cărbunești, ci pentru întreg județul Gorj: începerea proiectului de construire a unei fabrici de producere BCA de către Compania Soceram. Sper ca exemplul Companiei Soceram să fie urmat și de alți antreprenori, care trebuie să știe că se pot îndrepta cu încredere către județul nostru, pentru a-și dezvolta afacerile. Aici vor găsi, în autoritățile locale, un partener de discuții și de acțiune, care îi va sprijini în demersul lor.
  Companiei Soceram, care își începe, astăzi, parteneriatul cu noi, îi urez mult succes în întreaga activitate!”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

  Investiția trebuie finalizată în doi ani, urmând, apoi, să înceapă producția.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!