spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateSocietatea Edilitara ar putea să execute parcarea subterană din fața Spitalului Județean...

  Societatea Edilitara ar putea să execute parcarea subterană din fața Spitalului Județean de Urgență

  Societatea Edilitara Public ar putea să se ocupe de executarea parcării subterane din fața Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu și a Tribunalului Gorj.

  Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a precizat că societatea Consiliului Local Târgu Jiu are capacitatea tehnică de a realiza această lucrare: „Sper să avem proiectul tehnic finalizat până la sfârșitul acestui an, pentru ca lucrările de execuție să înceapă de anul viitor. Îmi doresc foarte mult ca această lucrare să fie executată, având în vedere că finanțarea va fi asigurată din bugetul local, de către societatea Edilitara. Societatea are capacitatea tehnică de a realiza această parcare, iar domnului director i-a prezentat intenția conducerii Primăriei Târgu Jiu și are timpul necesar pentru a-și lua măsurile de precauție pentru a duce la bun sfârșit această lucrarea, să evalueze personalul, să asigure partea tehnică pentru a realiza o astfel de lucrare“.

  De asemenea, un alt motiv pentru care Edilitara este preferată este că lucrările ar putea fi mult mai bine monitorizate: „Aș fi mult mai liniștit, pentru că, dacă Edilitara va executa lucrarea, am avea în fiecare zi o situație exactă despre ceea ce se întâmplă“, a mai spus Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, la o emisiune de la Gorj Tv.

  Lucrarea încredințată direct

  Viceprimarul municipiului Târgu Jiu a precizat că lucrarea poate fi încredințată în mod direct: „Executantul lucrării poate fi stabilit prin încredințarea directă, pentru că legea ne permite acest lucru. Având în vedere că lucrarea este executată din bugetul local și Consiliul Local este unic acționar la societatea Edilitara nu sunt probleme de legislație în ceea ce privește încredințarea directă.

  Societatea are expertiza, utilajele și personalul specializat pentru a realiza această parcare“.

  Parcarea ar putea fi finalizată anul viitor

  Viceprimarul Bogdan Bejinaru speră ca parcarea să fie finalizată până la sfârșitul anului viitor: „Se poate merge o variantă care în anul 2022 să fie realizată partea subterană a parcării, iar reamenajarea parcului să fie realizată în anul 2023“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!