spot_img
31.5 C
Târgu Jiu
luni, iunie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateDrumul spre biserica de pe Calea Eroilor, provocare pentru enoriași

  Drumul spre biserica de pe Calea Eroilor, provocare pentru enoriași

  Autoritățile din Târgu Jiu pregătesc terenul pentru sărbătorile Pascale. Dacă bisericile sunt gata să-i primească pe credincioși, drumul spre lăcașele de cult lasă de dorit.

  Șantierul de pe Calea Eroilor va da bătăi de cap târgujienilor, mai ales că vremea de afară nu ține cont de zilele de sărbătoare. Disconfortul de pe Calea Eroilor este recunoscut și de autoritățile din Târgu Jiu. Din păcate beneficiarii sunt la mâna constructorului. “Am încercat ca toate bisericile din Municipiul Târgu Jiu să fie puse la punct pentru seara respectivă. Singura problemă pe care o avem este pe Calea Eroilor cu Catedrala. Am avut mai multe discuții cu constructorul, ca pe perioada zilelor respective să aibă amenajată zona de lângă biserică pentru ca cetățenii care ajung la slujbele să poată fi întâmpinați în cele mai bune în cele mai bune condiții. E clar că nu mai putem să punem pavimentul până de sărbătorile Pascale, însă constructorul și a luat angajamentul că va face în așa fel încât să se poate fi folosit spațiul din fața bisericii”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Polițiști pe străzi

  Anul acesta credincioși nu vor mai beneficia de sprijinul agenților de la Poliția Locală Târgu Jiu pentru a primi Lumina Sfântă. “Știu că anul trecut angajații de la Poliția Locală a mers și au împărțit în anumite zone Lumină. Atunci erau restricții mult mai dure. Anul acesta situația permite ca fiecare credincios să ia Lumină. Poliția Locală Târgu Jiu va avea, în Noaptea de Înviere și în toate seriile dinainte de Noaptea Învierii, foarte multe acțiuni pe care le desfășoară în preajma cimitirelor și ale bisericilor din Municipiul Târgu Jiu”, a mai declarat primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!